-
Par Isa la Blogueuse le 7 Octobre 2013 à 12:00
Scald the tomatoes, peel, finely chop them, pour a little water and stew on a small fire until you have a homogenous mass.
Rub the mass through a sieve and boll it again until the sauce thickens.
Cut the beetroot into thin slices, warm it on oil, add tomato pulp, pour a little water and slew until doneness.
Put sliced potatoes and aubergines into the broth, bring in to a boil, add shredded cabbage and paprika, cook for 15-20 minutes.
Add stewed cabbage, browned onion and carrots, pepper, bay leaf and cook for another 5-7 minutes.
When serving, fill the soup with sour cream, sprinkle with chopped herbs.
votre commentaire -
-
-
Par Isa la Blogueuse le 21 Septembre 2013 à 12:00
Je vous propose la toute première fiche de cette grande collection.
Comme vous l'avez vu précédemment cette collection comprend 6 thèmes différents et à l'intérieur de chaque thème il y a aussi un autre classement,
Nous commençons donc par la rubrique physique et chimie du thème les sciences de l'eau.
votre commentaire -
Par Isa la Blogueuse le 19 Septembre 2013 à 12:00
votre commentaire
Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique